Wimperextensions

Voor wimperextensions One by one/Hybrid/Russian Volume kun je bij Sunset B terecht.

Een revolutionaire wimperverlenging. Uw wimpers worden mooier, langer, voller en zien er natuurlijk uit. Het geheim van de sterren en bekend van vakbladen en vele glamourbladen! Met deze wimpers kunt u ontwaken zonder dat u er zich zorgen over hoeft te maken. U kunt zwemmen, douchen, sporten, of naar het strand zonder dat uw wimpers hun vorm of kleur verliezen. Kortom geen geknoei meer door uitlopende mascara.   

Wimperverlenging werkt eigenlijk net als gewone haarextensions. Er worden kleine haartjes op je eigen wimpers geplakt met een medische/chirurgische lijm. Het haartje is dikker aan de basis en wordt dunner aan het uiteinde die kunnen variëren in kleur, dikte en lengte. Wimperverlenging  verschillen van wimperextensions omdat deze per haartje worden geplakt aan de eigen wimpers en niet per plukje. Bij wimperverlenging wordt er een natuurlijker effect gecreëerd, je ziet geen aanhechting omdat de extensions aan je eigen haartjes geplakt worden. De periode dat de extensions blijven zitten hangt van je eigen groeicyclus af. Je eigen wimpers vernieuwen zich regelmatig. Dit gebeurt ongeveer één keer in de twee maanden. Hierdoor zal op den duur het wimperhaartje met de extension ook uitvallen. Over het algemeen blijft de wimperverlenging één tot twee maanden zitten, maar als je wilt dat het netjes bijgehouden wordt dan kan je 1 keer per maand terug komen voor een nabehandeling. De behandeling neemt 1½-2 uur in beslag afhankelijk van de hoeveelheid en de dichtheid van de wimpers en een nabehandeling duurt 1 uur. U ligt op een comfortabele behandeltafel met de ogen gesloten. Ervaar het als een echte “beauty sleep”, het is volledig pijnloos en de meeste klanten zijn zo ontspannen dat ze in slaap vallen.

Nog langer plezier van je lange mooie wimpers:

De dikte en stugheid van de wimperharen, maar natuurlijk ook hoe jij jouw wimpers onderhoudt bepaalt hoelang je plezier hebt van de behandeling. Hieronder nog een paar tips om er zo lang mogelijk profijt van te hebben:

– gedurende de eerste 24 uren na de behandeling je wimpers droog houden en geen mascara gebruiken
– gebruik geen waterproof mascara, remover of crème op olie basis omdat deze van invloed zijn op de hechting van de wimpers. Je kan mascara gebruiken op waterbasis.
– niet zwemmen of naar de sauna binnen 24 uur na behandeling
– krul je wimpers niet meer met wimperkruller.
– wrijf niet door jouw ogen als jij jouw gezicht wast. Dep je wimpers altijd droog nadat je ze hebt schoongemaakt. 

prijzen vind je hier.

*Wimpers elders gezet vullen wij niet bij.

Starter set obo - Oh My Lash!