Brazilian Butt Lift

Bij de Brazilian Butt Lift behandeling maken wij gebruik van vacuüm therapie hierdoor worden de billen op een natuurlijke manier vergroot en verstevigd.
Met de vacuüm therapie, kunnen de billen gevormd en vergroot worden zonder operatie. De shaping cup mobiliseert de vetcellen naar de gewenste plek. Nadat het vet naar de gewenste plek is gemobiliseerd worden de grote koepels geplaatst om de billen hun ronde vorm te geven en te liften.

De behandeling
Op beide billen wordt een opzetstuk van de vacuüm geplaatst. Vervolgens gaat de machine deze met pulsen vacuüm trekken. De behandeling is geheel pijnloos en u kunt direct na de behandeling uw normale activiteiten hervatten.

Ook kunnen we deze behandeling toepassen op borsten en/of hip dips.

Per sessie  € 59,-

Keuze uit;

– Billen

– Hip dips

– Borsten

 

Pakket € 419,- (bestaat uit 8 sessies)

Keuze uit;

– Billen

– Hip dips

– Borsten

 

Een handeling duurt ongeveer een uur, inclusief verklevingen masseren en de intake

Het advies is om, om de 2 maanden een herhaalbehandeling te doen voor een blijvend resultaat

Nouvital Cosmetics

In onze salon werken wij met het merk Nouvital Cosmetics.
Nouvital Cosmetics is een innoverend cosmeticamerk voor de schoonheidsspecialist met een uitgebreid aanbod aan producten. Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied, e.e.a. geheel conform de Europese richtlijnen. De producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong.

Tevens zijn deze:

 • Hypoallergeen
 • Allergeenvrij geparfumeerd
 • Vrij van minerale oliën
 • Vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie)
 • Voorzien van een zonnefilter (alle dagcrèmes)
 • Dierproefvrij

Doordat Nouvital zelf produceert zijn wij in staat u kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden, die de hoogst mogelijke concentraties aan werkstoffen bevatten, tegen een aantrekkelijke prijs.

Behandelingen en de daar bij horende prijzen vind je hier.

Voor meer informatie over Nouvital Cosmetics en hun producten kijk op www.nouvital-cosmetics.nl

IPL SHR Definitief ontharen

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes bij uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL (Intense Pulsed Light) & IPL SHR (Super Hair Removal) methode voor u kan betekenen. Met de MedCos IPL en de MedCos IPL SHR kunt u zich verzekeren van een behandeling van hoogwaardige kwaliteit.

 

Hoe werkt IPL SHR definitief ontharen?

De MedCos IPL & IPL SHR is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL & IPL SHR -methode. Het is bovendien snel, zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

IPL Acne

Acné is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Het kan allerlei oorzaken hebben zoals de hormoonhuishouding, talgproductie en erfelijkheid. Acné kan als cosmetisch storend worden ervaren, dus als u ook last van acné heeft en hier graag verbetering in wil zien dan is de MedCos IPL acné behandeling de uitkomst. U zult ervaren dat na de MedCos IPL acné behandeling uw huid een stuk rustiger en minder rood is. U kunt dus zichtbaar resultaat verwachten.

Hoe werkt IPL Acne?

De MedCos IPL behandeling tegen acné is in principe pijnloos maar elk mens heeft natuurlijk een andere pijngrens. De MedCos IPL behandeling heeft een bacterieremmende werking waardoor de huid tot rust zal komen en de acné zienderogen zal verminderen. Helaas is het wel zo dat niet iedere vorm van acné in aanmerking komt voor een behandeling tegen acné en dat na een succesvolle behandeling met de MedCos IPL de acné altijd weer terug kan keren.

IPL couperose/spider naevi

Heeft u last van verwijde, rode bloedvaatjes in het gezicht of op uw benen? Met de MedCos IPL SHR kunnen veel vormen van couperose/spider naevi zeer effectief en veilig behandeld worden. De storende verwijde bloedvaatjes kunnen worden verwijderd door het gepulseerde licht dat middels een filter wordt overgebracht op de te behandelden locatie.

Wat is couperose/ spider naevi?

Couperose/spider naevi zijn uitgezette en verwijde bloedvaatjes. De meeste voorkomende locaties voor couperose zijn het gelaat, de wangen en de neus, bij Spider Naevi zijn dit de bovenbenen. Het komt veel voor, veelal bij mensen die veel buiten werken en dus blootstaan aan diverse weersomstandigheden. Ook is er een familiare belasting, waarbij de sterkte of zwakte van de vaatwand bepalend is voor het ontstaan van couperose/spider naevi.

Couperose/spider naevi zijn volkomen onschuldig, echter kunnen ze soms klachten geven. Zo kan het gezicht een rode verkleuring geven bij wisseling van temperatuur bij de overgang van een koude naar een warme omgeving en dit kan samengaan met een onaangenaam warmtegevoel.

Acne

Acne is een aandoening van de talgklieren. Talg wordt afgevoerd via de poriën. Onder invloed van hormonen ondergaat de huid in de puberteit allerlei veranderingen, waardoor de talgklieren in het gezicht, maar ook op de rug groter worden en meer talg produceren. Bovendien wordt de talg wat dikker en kan daardoor moeilijker worden afgevoerd. Daarnaast kunnen bacteriën in de talgklier een ontsteking veroorzaken. Hierdoor ontstaan rode puistjes. Daarom is het zo belangrijk om de huid goed te verzorgen, en regelmatig vakkundig te laten behandelen bij de schoonheidsspecialiste.

Vergoeding door ziektekostenverzekeraar
Sunset Beauty is in het bezit ben van de zogenaamde ‘Acnespecialisatie’. Het is interessant om te weten dat de behandelkosten, tot een bepaald bedrag, gedeclareerd zouden kunnen worden bij de ziektekostenverzekeraar. Om te weten of u hiervoor in aanmerking komt kunt u contact opnemen met uw verzekeraar. De voorwaarden zijn eveneens terug te vinden in uw polisvoorwaarden.

Acne behandeling  € 49,50

De losse onderdelen die Sunset B aanbied zijn; 

Epileren & harsen wenkbrauwen
Epileren & harsen wenkbrauwen | + verven
Verven wimpers of wenkbrauwen
Harsen bovenlip of kin
Harsen bovenlip en kin
Harsen wenkbrauwen, bovenlip en kin

Er wordt geharst met azulen hars.

Onze schoonheidsspecialistes geven u een passend advies.

Prijzen vind je hier

Waarom een gezichtsbehandeling?

Uw gezicht wordt dagelijks blootgesteld aan licht, temperatuurschommelingen (wind, koude, warmte) en vraagt dus om een constante verzorging. De seizoensveranderingen, het milieu, slechte leefgewoontes en de lichamelijke veranderingen die uw organisme ondergaan, hebben zichtbare gevolgen voor uw huid. Deze verandert en kan dus een verschillende verzorging nodig hebben al naar elke wisseling van het het seizoen. Tevens leven we in een drukke tijd waarin we soms niet genoeg tijd voor ontspanning nemen. Terwijl dat toch zo belangrijk en heerlijk is.
Bij een gezichtsbehandeling word gedaan wat bij de soort behandeling word vermeld. De behandeling word volledig aangepast op uw huid en daarbij op huidverbetering. Bij een gezichtsbehandeling kunt u ook los gebruik maken van bijvoorbeeld het harsen of het verven. Gelieve dit van te voren aan te geven i.v.m het inplannen  van de tijd.

Gezichtsbehandelingen alleen voor vrouwen? Natuurlijk niet! Tegenwoordig is het geen taboe meer voor mannen om een gezichtsbehandeling te ondergaan. Steeds meer merken hebben dan ook een speciale mannenlijn net zoals Nouvital Cosmetics.

De volgende behandelingen worden bij ons aangeboden:

Reinigende behandeling
Reinigen, peeling, verwijden onzuiverheden, masker, lotion en dag / nacht verzorging (45 minuten)  € 39,50

Sunset behandeling
Reinigen, peeling, stomen, epileren, verwijderen onzuiverheden, massage van gelaat en decolleté, masker, lotion (60 minuten)  € 49,50

Luxe behandeling
Reinigen, peeling, stomen, epileren, verwijderen onzuiverheden, uitgebreide massage van gelaat en decolleté, masker + oogmasker, lotion en concentraat + dag / nachtverzorging (75 minuten)  € 59,50

Meer behandelingen en de bijbehorende prijzen vind je hier.

Lash Volume Lift

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimperextensions. Met de producten van  Perfect Eyelash werken we met siliconen pads en milde, maar zeer effectieve, producten waardoor de behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. De behandeling zal ook zorgen voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E.

Als finishing touch kunnen de wimpers geverfd worden voor een perfecte, natuurlijke oogopslag!

Het resultaat van de Lash Volume Lift behandeling is ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar!

Voor prijzen klik hier

Voordelen van lash volume lift

 • Creëert een mooie, open blik.
 • Jouw eigen wimpers zullen langer lijken door de intense lifting.
  Na de eerste 24 uur kun je alles weer doen zoals voorheen met jouw wimpers.
 • Veilig voor de natuurlijke wimpers.
 • Behandeling wordt altijd uitgevoerd door ervaren stylisten.

Verzorging

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Jouw styliste zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw prachtige nieuwe wimpers.

Na de behandeling dien je de eerste 24 uur water en alle aanraking te vermijden, zo kan de intensieve Keratine Filler goed intrekken. Hierna gelden de volgende adviezen:

Dagelijks reinigen met de Oh My Lash – Be Lovely Lash Shampoo
Dit voorkomt een ophoping van vuilrestjes, met mogelijk nare ontstekingen als gevolg.

Wenkbrauwen

STRAK MET WENKBRAUWVERF HYBRID OF BROW HENNA
Met de wenkbrauwverf kunnen we de haartjes één tot een paar tinten donkerder maken. Met de wenkbrauwbehandelingen kunnen we de huid ook voorzien van een afdruk. Onze brow henna – Hybrid kleurt de haartjes voor 4 tot 5 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Dit houdt 5 tot 14 dagen, zodat je al die tijd praktisch geen make-up nodig hebt.

 •  6 tinten Brow Henna- Hybrid: Blond, Auburn, Lichtbruin, Medium Bruin, Donkerbruin, Zwart).
 • Wenkbrauw verzorging: Eucalyptus Kleur Ontwikkelaar, Matcha & Mint Pro Cleanser, Kleur Corrector

De zorgvuldig geselecteerde pigmenten van de henna – Hybrid zijn geschikt voor elke huidskleur en wenkbrauw kleur. Onze hoogwaardige Brow Henna – Hybrid is zorgvuldig geselecteerd op basis van de innovatieve trend van haarkleuring. Aanbevolen door wenkbrauw artist.

 

VERSCHILLENDE TINTEN
De Henna- Hybrid is er in diverse tinten. Van licht- en asblond, tot warm- en donkerbruin. Maar hoe licht de kleur ook is die wordt gebruikt, het resultaat zal altijd vrij intens zijn. Dus heb je van nature zeer lichte wenkbrauwen en/of houd je van een naturel resultaat, dan is het wellicht beter om voor regular verf te kiezen. Weet je nog niet precies wat voor verf je wilt? Geen probleem. Boek één van de verfbehandelingen en bespreek tijdens het voorgesprek met de specialist welke behandeling het best bij jou past.

Voor wimperextensions One by one/Hybrid/Russian Volume kun je bij Sunset B terecht

Een revolutionaire wimperverlenging. Uw wimpers worden mooier, langer, voller en zien er natuurlijk uit. Het geheim van de sterren en bekend van vakbladen en vele glamourbladen! Met deze wimpers kunt u ontwaken zonder dat u er zich zorgen over hoeft te maken. U kunt zwemmen, douchen, sporten, of naar het strand zonder dat uw wimpers hun vorm of kleur verliezen. Kortom geen geknoei meer door uitlopende mascara.   

Wimperverlenging werkt eigenlijk net als gewone haarextensions. Er worden kleine haartjes op je eigen wimpers geplakt met een medische/chirurgische lijm. Het haartje is dikker aan de basis en wordt dunner aan het uiteinde die kunnen variëren in kleur, dikte en lengte. Wimperverlenging  verschillen van wimperextensions omdat deze per haartje worden geplakt aan de eigen wimpers en niet per plukje. Bij wimperverlenging wordt er een natuurlijker effect gecreëerd, je ziet geen aanhechting omdat de extensions aan je eigen haartjes geplakt worden. De periode dat de extensions blijven zitten hangt van je eigen groeicyclus af. Je eigen wimpers vernieuwen zich regelmatig. Dit gebeurt ongeveer één keer in de twee maanden. Hierdoor zal op den duur het wimperhaartje met de extension ook uitvallen. Over het algemeen blijft de wimperverlenging één tot twee maanden zitten, maar als je wilt dat het netjes bijgehouden wordt dan kan je 1 keer per maand terug komen voor een nabehandeling. De behandeling neemt 1½-2 uur in beslag afhankelijk van de hoeveelheid en de dichtheid van de wimpers en een nabehandeling duurt 1 uur. U ligt op een comfortabele behandeltafel met de ogen gesloten. Ervaar het als een echte “beauty sleep”, het is volledig pijnloos en de meeste klanten zijn zo ontspannen dat ze in slaap vallen.

Nog langer plezier van je lange mooie wimpers:

De dikte en stugheid van de wimperharen, maar natuurlijk ook hoe jij jouw wimpers onderhoudt bepaalt hoelang je plezier hebt van de behandeling. Hieronder nog een paar tips om er zo lang mogelijk profijt van te hebben:

– gedurende de eerste 24 uren na de behandeling je wimpers droog houden en geen mascara gebruiken
– gebruik geen waterproof mascara, remover of crème op olie basis omdat deze van invloed zijn op de hechting van de wimpers. Je kan mascara gebruiken op waterbasis.
– niet zwemmen of naar de sauna binnen 24 uur na behandeling
– krul je wimpers niet meer met wimperkruller.
– wrijf niet door jouw ogen als jij jouw gezicht wast. Dep je wimpers altijd droog nadat je ze hebt schoongemaakt. 

prijzen vind je hier.

*Wimpers elders gezet vullen wij niet bij.

Starter set obo - Oh My Lash!

Bij Sunset Beauty worden vier vormen van massage aangeboden:

Hotstone -klassieke – bindweefsel en Shiatsu massage

Hotstone massage

Hotstone massage is een weldadige vorm van massage, waarbij gebruikt wordt gemaakt van verwarmde afgeronde basaltstenen. Een belevenis om mee te maken en heerlijk voor lichaam en geest! Basaltstenen zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. De grootte van de stenen varieert van 2 centimeter tot 12 centimeter. De temperatuur van de stenen, waarmee de massage gegeven wordt, ligt om en nabij de 45°C.
Bij een Hotstone massage wordt u op een lichte manier gemasseerd. Niet alleen uw rug, schouders, nek en benen, maar ook uw buik, handen, hoofd, gezicht kunnen onderhanden worden  genomen. Alle opgebouwde spanningen worden weggenomen, waardoor lichaam en geest volledig tot rust komen. Op deze manier kunt u met vernieuwde kracht en frisse energie de dag vervolgen.

Hotstone massage is geschikt voor:

 • mensen met spier- en zenuwpijnen
 • mensen met rug- en/of nekpijn
 • mensen met hoofdpijn
 • mensen met een slechte doorbloeding
 • mensen met luchtwegaandoeningen
 • mensen die veel last hebben van voorhoofdsholte- of kaakholteontsteking
 • mensen die gewoon eens lekker hun lichaam willen vertroetelen en relaxen

De Hotstone massages worden onderverdeeld is twee massages:

Hotstone massage ruk, nek en schouders  € 33,50
Hotstone massage hele lichaam  € 55,00

Klassieke massage

Klassieke massage is een massage die met alleen de handen word gegeven.
De massages die bij ons word gegeven zijn puur voor de ontspanning en verlichting van eventuele pijn. Wij kunnen de klachten van pijn niet altijd genezen na een aantal behandeling. Hiervoor kan ik je doorverwijzen naar een massagepraktijk.

De klassieke massages worden onderverdeeld in twee massages:

Klassieke massage rug, nek en schouders  € 27,50
Klassieke massage hele lichaam  € 50,00

Bindweefsel massage

Een bindweefselmassage is een behandeling waarbij we de diepere huidlaag stimuleren om zich te verstevigen. Je huid wordt gelift en je krijgt een stralende teint. Hiermee geven we je huid een natuurlijke boost.

 • Verbetering van de huidconditie;
 • Stimulering van de huiddoorbloeding;
 • Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen;
 • Opnameverbetering van werkstoffen;
 • Bevordering van de celdeling;
 • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel;
 • Verbetering van de huidstructuur en huidteint;
 • Vermindering van onder meer rimpels, kraaienpootjes en cellulite.

Bindweefsel massage € 40,00

Shiatsu massage

Shiatsu is een vorm van Japanse massagetherapie waarbij druk wordt uitgeoefend op specifieke punten van het lichaam om ontspanning te bevorderen en het algehele welzijn te verbeteren. Het woord “Shiatsu” betekent “vingerdruk” in het Japans, wat de belangrijkste techniek weerspiegelt die wordt gebruikt in deze vorm van massage.

Shiatsu-massage wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder stressvermindering, ontspanning, pijnverlichting en het bevorderen van algeheel welzijn. Het is belangrijk op te merken dat hoewel veel mensen Shiatsu als gunstig ervaren, de effectiviteit kan variëren van persoon tot persoon, en individuele ervaringen kunnen verschillen. Zoals bij elke vorm van massage of alternatieve therapie, is het raadzaam om vooraf met een zorgprofessional te overleggen, vooral als er bestaande gezondheidsproblemen zijn.

Shiatsu massage € 40,00

Harsen

Harsen is een methode voor het verwijderen van ongewenst lichaamshaar door het aanbrengen van een kleverige substantie, zoals hars, op de huid en vervolgens snel te verwijderen. Deze methode wordt vaak gebruikt voor het ontharen van verschillende delen van het lichaam, zoals de benen, armen, oksels, bikinilijn en gezicht.

Er zijn twee hoofdtypen harsen: warme hars en koude hars (ook wel wax genoemd). Hier is een korte beschrijving van elk:

 1. Warme hars: Warme hars wordt opgewarmd tot een vloeibare consistentie en vervolgens op de huid aangebracht met een spatel of roller. Nadat het is aangebracht, koelt de hars af en wordt het kleverig. Vervolgens wordt het met een snelle beweging tegen de haargroeirichting in verwijderd, samen met de ingekapselde haren.
 2. Koude hars (wax): Koude hars is al voor gebruik op kamertemperatuur en wordt meestal geleverd in de vorm van voorgemaakte strips. De strip wordt op de huid aangedrukt en dan snel en tegen de haargroeirichting in afgetrokken.

Voordelen van harsen zijn onder andere:

 • Langdurige resultaten: Harsen verwijdert haar vanaf de haarwortel, waardoor het langer duurt voordat het haar terug groeit in vergelijking met scheren.
 • Zachtere haargroei: In tegenstelling tot scheren, waarbij het haar harder kan terugkomen, groeit het haar na het harsen vaak zachter terug.
 • Minder irritatie op lange termijn: Regelmatig harsen kan bij sommige mensen leiden tot minder irritatie dan regelmatig scheren, omdat de haargroei na verloop van tijd kan afnemen.

De onderdelen die wij harsen zijn:

Onderbenen
Gehele benen
Oksels
Rug of buik en borst

Er wordt geharst met azulen hars.

Pakking

Een lichaamspakking is een behandeling waarbij het lichaam wordt omwikkeld met warme, vochtige doeken of speciale klei of modder. Deze doeken of substanties bevatten vaak ingrediënten zoals mineralen, kruiden, oliën of algen, die specifieke voordelen hebben voor de huid en het lichaam.

Tijdens een lichaamspakking wordt het lichaam eerst gereinigd om dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens wordt de pakking aangebracht op het lichaam en wordt het lichaam ingepakt met plasticfolie of handdoeken om de warmte vast te houden. De pakking blijft meestal ongeveer 20 minuten zitten, zodat de ingrediënten kunnen intrekken en hun werk kunnen doen.

Lichaamspakkingen hebben verschillende doeleinden, afhankelijk van de gebruikte ingrediënten. Ze kunnen helpen bij het ontgiften van het lichaam, het verbeteren van de bloedsomloop, het verstevigen en hydrateren van de huid, het verminderen van cellulitis, het verlichten van spierpijn en stress, en het bevorderen van de doorbloeding.

Wij bieden aan:

Peeling rug, benen of buik  € 17,50
Pakking rug, benen of buik  € 22,50
Peeling en pakking rug, benen of buik  € 35,00