Wenkbrauwen

Wenkbrauwen

STRAK MET WENKBRAUWVERF HYBRID OF BROW HENNA
Met de wenkbrauwverf kunnen we de haartjes één tot een paar tinten donkerder maken. Met de wenkbrauwbehandelingen kunnen we de huid ook voorzien van een afdruk. Onze brow henna – Hybrid kleurt de haartjes voor 4 tot 5 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Dit houdt 5 tot 14 dagen, zodat je al die tijd praktisch geen make-up nodig hebt.

 

  • 6 tinten Brow Henna- Hybrid: Blond, Auburn, Lichtbruin, Medium Bruin, Donkerbruin, Zwart).
  • Wenkbrauw verzorging: Eucalyptus Kleur Ontwikkelaar, Matcha & Mint Pro Cleanser, Kleur Corrector

De zorgvuldig geselecteerde pigmenten van de henna – Hybrid zijn geschikt voor elke huidskleur en wenkbrauw kleur. Onze hoogwaardige Brow Henna – Hybrid is zorgvuldig geselecteerd op basis van de innovatieve trend van haarkleuring. Aanbevolen door wenkbrauw artist.

VERSCHILLENDE TINTEN Brow Henna Starter Kit | Supercilium - Supercilium NL
De Henna- Hybrid is er in diverse tinten. Van licht- en asblond, tot warm- en donkerbruin. Maar hoe licht de kleur ook is die wordt gebruikt, het resultaat zal altijd vrij intens zijn. Dus heb je van nature zeer lichte wenkbrauwen en/of houd je van een naturel resultaat, dan is het wellicht beter om voor regular verf te kiezen. Weet je nog niet precies wat voor verf je wilt? Geen probleem. Boek één van de verfbehandelingen en bespreek tijdens het voorgesprek met de specialist welke behandeling het best bij jou past.