Nagelstudio

Bij Sunset B wordt er gewerkt met Powergel en Acryl en kunt je terecht voor gellak.

Powergel
Powergel is een compleet nieuw systeem op het gebied van kunstnagel technieken. Het is een ontwikkelde gepatenteerde tripolymer formule. Het heeft de hardheid van acryl, maar de substantie van een gel. Het heeft geen doordringende geur zoals bij acryl en is makkelijk te verwerken. Het is een super lichte kunstnagel die ook nog eens zeer sterk is. Dit terwijl de powergel nog dunner is dan een gel.

De Powergel heeft een compacte structuur. Hij loopt niet uit in de nagelriemen na het aanbrengen op de nagel. Klanten ervaren het uitlopen van gewone gel wel eens als vervelend. De nagelstyliste moet dan na afloop de gel verwijderen die is uitgelopen naar de nagelriemen. Het verwijderen hiervan kan pijnlijk aanvoelen.
De Powergel werkt als een soort klei die je in de juiste vorm moet boetseren. Het loopt tijdens het aanbrengen op de nagel niet uit. Het creëren van de perfecte vorm is dus heel eenvoudig. Zodra de met de gel de ideale vorm is gecreëerd, kan hij worden uitgehard onder de lamp.

De Powergel wordt gebruikt als een versteviging van de natuurlijke nagel, maar ook om de nagel te verlengen. Opvullen van de nagels gebeurd zoals gewoonlijk na ongeveer 3 weken. Over dit product heen kan gewoon een gel polish worden aangebracht. Dit is niet anders dan bij andere kunstnagel technieken of natuurlijke nagels.

Ben je benieuwd geworden naar dit product? Of heb je een vraag hierover? Neem gerust  contact op!

Acryl
Voor het plaatsen van acrylnagels wordt acrylvloeistof (liquid monomer) gemengd met een acrylpoeder. De nagelstyliste kan hiermee de kunstnagel mooi opbouwen. De acrylnagels worden aan de lucht uitgehard. Dit betekent wel dat de nagelstyliste snel te werk moet gaan om de nagel mooi aan te brengen op de natuurlijke nagel. Vervolgens kan er een lak  aangebracht worden op de acrylnagels.

Acryl is harder dan Powergel waardoor het minder kwetsbaar is.
Wil je flexibiliteit dan kun je beter kiezen voor Powergel.
Wil je keiharde nagels. Kies dan voor Acryl.
Heb je nog nooit nagels gehad dan raden wij altijd aan eerst Powergel te doen.
Het is per persoon heel verschillend wat je fijner vind.

Overleg van te voren met je stylist wat jouw voorkeur heeft.

Let op!
Wij vullen NIET bij over een set elders gezet. Wij zullen dit tegen vergoeding verwijderen en een nieuwe set plaatsen.
Heeft u gellak van ons dan is dit service wanneer u  nieuwe gellak wilt.
Heeft u gellak elders dan berekenen wij kosten voor het verwijderen van de gellak alvorens er nieuwe op komt.
U heeft altijd 1 week garantie op door ons gezette sets.
Wilt u toch bijvullen over een elders gezette set, dan vervalt de garantie.