Gezichtsbehandelingen

Waarom een gezichtsbehandeling?

Uw gezicht wordt dagelijks blootgesteld aan licht, temperatuurschommelingen (wind, koude, warmte) en vraagt dus om een constante verzorging. De seizoensveranderingen, het milieu, slechte leefgewoontes en de lichamelijke veranderingen die uw organisme ondergaan, hebben zichtbare gevolgen voor uw huid. Deze verandert en kan dus een verschillende verzorging nodig hebben al naar elke wisseling van het het seizoen. Tevens leven we in een drukke tijd waarin we soms niet genoeg tijd voor ontspanning nemen. Terwijl dat toch zo belangrijk en heerlijk is.
Bij een gezichtsbehandeling word gedaan wat bij de soort behandeling word vermeld. De behandeling word volledig aangepast op uw huid en daarbij op huidverbetering. Bij een gezichtsbehandeling kunt u ook los gebruik maken van bijvoorbeeld het harsen of het verven. Gelieve dit van te voren aan te geven i.v.m het inplannen  van de tijd.

Gezichtsbehandelingen alleen voor vrouwen? Natuurlijk niet! Tegenwoordig is het geen taboe meer voor mannen om een gezichtsbehandeling te ondergaan. Steeds meer merken hebben dan ook een speciale mannenlijn net zoals Nouvital Cosmetics.

De volgende behandelingen worden bij ons aangeboden:

Reinigende behandeling
Reinigen, peeling, verwijden onzuiverheden, masker, lotion en dag / nacht verzorging (45 minuten)  € 39,50

Sunset behandeling
Reinigen, peeling, stomen, epileren, verwijderen onzuiverheden, massage van gelaat en decolleté, masker, lotion (60 minuten)  € 49,50

Luxe behandeling
Reinigen, peeling, stomen, epileren, verwijderen onzuiverheden, uitgebreide massage van gelaat en decolleté, masker + oogmasker, lotion en concentraat + dag / nachtverzorging (75 minuten)  € 59,50

Meer behandelingen en de bijbehorende prijzen vind je hier.