• Spray Tanning

Spraytanning

Spray tanning geeft je een natuurlijke bruine kleur zonder dat je blootgesteld wordt aan UV- stralen. Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid.

Een behandeling duurt maar zo'n 10 -15 minuten. De bruine teint, welke 6-8 dagen blijft zitten, wordt afgestemd op jouw huidtype zodat een natuurlijke look gegarandeerd is.

Voorbehandeling: Scrub de huid vóór de behandeling, het liefst 1 a 2 uur vooraf met een 
goede huidscrub om loszittende dode huidcellen te verwijderen. Scheren en waxen 
kan tot 1 dag voor de behandeling (anders is je huid te gevoelig). Gebruik geen 
bodylotion meer tot na de sessie.

Op de dag van de tanning: Gebruik op de dag van de tanning geen vloeibare make-up, dagcrème, bodylotion, parfum of deodorant zodat de huidcellen 100% droog en schoon zijn. Oogmake-up mag blijven zitten. Draag donkere loszittende kleding na de tanning omdat de vloeistof in beginsel nog wat af kan geven.

Na de tanning: Wacht even met het nemen van een bad of een douche meteen na de spray-tan sessie. De spray-tan vloeistof krijgt zo de gelegenheid om in de huid te trekken. Minimaal (3-8) uur na de behandeling mag je weer afspoelen.

Nieuws

 • Gellak aktie

  Kom in April en Mei 2019 langs voor ons Gellak aktie. In deze maanden krijg je voor slechts € 35,- gellak op voeten en handen.

  Lees meer
 • Spraytanning voor 2 personen

  Wil jij snel. mooi en egaal bruin worden? Kom samen met je vriend of vriendin bij ons langs!

  Lees meer
Meer nieuws
 • Zonnebanken

  Zonnebanken

  Alle producten van Devoted Creations voor tijdens het zonnen, bevatten bruiningsversnellers die de pigmentaanmaak zullen stimu

  Lees meer
 • Nagels

  Nagels

  Acrylnagels zijn voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. Acryl is een mengsel van poeder en vloeistof wat

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.