• Header Nails

Nagelstyling

Wij gebruiken voor nagelstyling de producten van  Magnetic.

Acryl:

Acrylnagels zijn voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. Acryl is een mengsel van poeder en vloeistof wat samen hecht tot een kneedbaar bolletje. Met een penseeltje wordt dit acryl bolletje op de nagel in de juiste vorm geboetseerd. Door blootstelling aan de buitenlucht hardt de acryl vanzelf uit. Dankzij de sterke structuur zijn acrylnagels zeer geschikt voor het creëren van mooie dunne nagels. 

Powergel:

Powergel is een kant en klaar product dat geschikt is voor ieder type nagel. Powergel wordt het zelfde opgebouwd als acryl. Na het aanbrengen van de powergel hard deze uit in de UV/ Led lamp en daarna is uw powergel nagel af.

Bijwerken Acryl / Powergel:

Meestal moet je acryl/ powergel nagels zo om de 2, 3 of 4 weken laten bijwerken. Ligt eraan hoe snel de eigen nagel groeit. Bij het bijwerken wordt een groot gedeelte van de acryl/ powergel laag 'weggevijld' en komt er weer een nieuwe laag acryl op.

Gellak:

Gellak is een combinatie van nagellak en gel. Anders dan gewone nagellak moet gellak uitharden, onder een LED- of UV-lamp. Dit zorgt ervoor dat deze prachtig glanzende lak veel langer kan blijven zitten dan normale nagellak.

Als je gellak op de juiste wijze hebt aangebracht blijft het voor wel 2 weken perfect zitten zonder te chippen of los te laten. Na 2 weken is er een duidelijke uitgroei zichtbaar en ben je dus toe aan een nieuwe gellak manicure.

Kosten:

Nieuwe set acryl / Powergel: € 50,00
Bijwerken acryl / Powergel: € 30,00
Gellak: € 20,00

Nieuws

 • Gellak aktie

  Kom in April en Mei 2019 langs voor ons Gellak aktie. In deze maanden krijg je voor slechts € 35,- gellak op voeten en handen.

  Lees meer
 • Spraytanning voor 2 personen

  Wil jij snel. mooi en egaal bruin worden? Kom samen met je vriend of vriendin bij ons langs!

  Lees meer
Meer nieuws
 • Zonnebanken

  Zonnebanken

  Alle producten van Devoted Creations voor tijdens het zonnen, bevatten bruiningsversnellers die de pigmentaanmaak zullen stimu

  Lees meer
 • Spraytanning

  Spraytanning

  Een behandeling duurt maar zo'n 10 -15 minuten. De bruine teint, welke 6-8 dagen blijft zitten, wordt afgestemd op jouw huidt

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.