• Kapsalon

Kapsalon

In Sunset Beautycenter bevind zich een compleet ingerichte Kapsalon. Wij zijn op zoek naar een zelfstandige kapster of kapper die samen met ons de uitdaging aan durft te gaan.

Aangezien Sunset een beautycenter is zouden we samen klanten na diverse behandelingen kunnen laten stralen. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een stel dat gaat trouwen of mensen die naar een speciale gelegenheid gaan.

Samen kunnen we zorgen dat deze klanten een gezichtsbehandeling krijgen, zonnebank of spraytanning, verzorging van de nagels, een ontspanningsmassage en uiteraard de verzorging van het haar. Voor meer info neem gerust contact met ons op.

Nieuws

 • Gellak aktie

  Kom in April en Mei 2019 langs voor ons Gellak aktie. In deze maanden krijg je voor slechts € 35,- gellak op voeten en handen.

  Lees meer
 • Spraytanning voor 2 personen

  Wil jij snel. mooi en egaal bruin worden? Kom samen met je vriend of vriendin bij ons langs!

  Lees meer
Meer nieuws
 • Zonnebanken

  Zonnebanken

  Alle producten van Devoted Creations voor tijdens het zonnen, bevatten bruiningsversnellers die de pigmentaanmaak zullen stimu

  Lees meer
 • Nagels

  Nagels

  Acrylnagels zijn voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. Acryl is een mengsel van poeder en vloeistof wat

  Lees meer
 • Spraytanning

  Spraytanning

  Een behandeling duurt maar zo'n 10 -15 minuten. De bruine teint, welke 6-8 dagen blijft zitten, wordt afgestemd op jouw huidt

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.